Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Vård och omsorgsboendet är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på ett äldreboende. Arbetet sker i team där målet är att ge varje individ en trygg och säker vård samt ett gott bemötande.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qåkkwbævmp Sycfnd, Mådynsfk xårf- tgw clsdflqhskxwt
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Glhcråhæghs dh fgbgb Yægjyjåjag
Region/kommun
Stockholm/Jåaaubæpce
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka