Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande uppdrag där du får chansen att utvecklas? Denna verksamhet söker nu en sjuksköterska för ett stimulerande arbete på äldreboende.

Här finns 56 lägenheter, varav 28 demensplatser, 20 platser för somatisk omvårdnad och 8 platser för växelvård. Människorna du möter här har varierande vårdbehov och du behöver vara flexibel för att trivas i rollen.

Du kommer bl.a. ta prover, lägga om sår, sätta kateter och hantera mediciner. Boendet söker dig som är trygg, tålmodig samt självgående för ett givande uppdrag där du får vara med och göra skillnad för de som bor på enheten.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på äldreboende.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hqgmdvn Nlkjj æjmbcuxqksm - EW
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jeæpvådsmræmtn ibf cfiig Kåcceå
Region/kommun
Stockholm/Hæpirå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka