Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten denna geriatriska avdelning.

I rollen som sjuksköterska på vår akutgeriatriska avdelning kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Avdelningen söker dig som vill vara en del av verksamhetens vårdverksamhet och hjälpa multisjuka äldre patienter. Patienterna på enheten har komplexa problem och funktionsnedsättningar, vilket kräver specialistkunskap inom äldrevård och ett multidisciplinärt arbetssätt för effektiv diagnostik och behandling.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera omvårdnad, läkemedelshantering, behandling och samordning med andra vårdgivare.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Owdoxhvcvir utxsqea, Esndåuslskmixme Apk (h)
Tidsperiod
22, 26-30, 32-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Milpqmdutæntn ge gdeeg Gæovåksk
Region/kommun
Stockholm/Yævyåfge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka