Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna medicinska akutvårdsavdelning söker fler medarbetare för att stärka upp sitt team. På avdelningen behandlas patienter med akuta försämringar av kända kroniska tillstånd eller nyupptäckta akuta tillstånd. Här finns även intermediärvårdsplatser som är utrustade med NIV samt en bröstsmärteenhet med möjlighet att övervaka patienter med bröstsmärta.

Arbetet innebär ett högt tempo med korta vårdtider där du möter personer med varierande vårdbehov. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, omvårdnad, provtagning och hantering av medicinskteknisk utrustning.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Haels B:f Uædmql kcdjvrj, Ttr cg IFM / Mas fg EUWO - SO
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fypib G:c Dærhvw Nhnfjkp dhgdc Oeejitbbo
Region/kommun
Stockholm/Qbbwdjshp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka