Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Detta uppdrag är lämpligt för dig som trivs med att arbeta självständigt och känner dig säker i din professionella roll.

Verksamheten är i behov av en distriktssköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här kommer du att bli en del av ett dedikerat och erfaret team som strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård till sina patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera vanliga arbetsuppgifter såsom såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och i alla åldrar.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tikoa Dtgnreeevpp MU - UG
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yvmgjwxqqjwjpep iC, a qx dgfda Teoffkkia
Region/kommun
Stockholm/Vjjfrfmcx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka