Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Denna enhet söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett skickligt team som strävar efter att ge bästa möjliga vård.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Whwut iiemcg, xæxcp- miy pwlesælgdcanc MXS
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
rtotdtpucqnoh da gggai Sxtyc
Region/kommun
Stockholm/Yqsbd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka