Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Är du på jakt efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdrag på den geriatriska avdelningen något för dig.

Hos oss erbjuds behandling och rehabilitering för personer som behöver det geriatriska teamets specialistkompetens.

Patienterna på avdelningen har komplexa problem och funktionsnedsättningar, vilket kräver specialistkunskap inom äldrevård och ett multidisciplinärt arbetssätt för att säkerställa korrekt diagnostik och behandling.

Uppdraget inkluderar sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en geriatrisk avdelning. Vi söker dig som vill arbeta i en sluten vårdenhet med multisjuka äldre patienter.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kggwwnqpewonupcotymbcn Mqd (a)
Tidsperiod
33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cfvujrlfcåeij fm fbghb Bæmiåtua
Region/kommun
Stockholm/Xæobåtay
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka