Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du vara en del av ett team som prioriterar trygghet och bästa möjliga vård för våra patienter? Denna enhet söker nu fler medarbetare.

På denna enhet erbjuder omsorg i 56 lägenheter, fördelade på 28 demensplatser, 20 platser för somatisk omvårdnad och 8 platser för växelvård.

På denna enhet ansvarar du för omsorgen och omvårdnaden av våra boende tillsammans med ett engagerat team av undersköterskor, vårdbiträden, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår omvårdnadsansvariga.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Knurrdk Qfpfn QÆND
Tidsperiod
33-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nyæxlågyijågbk hib aiaei Gærrmå
Region/kommun
Stockholm/Oåjyyæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka