Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Verksamheten erbjuder grundläggande vård, vilket är den typ av vård som normalt inte kräver sjukhusets resurser eller utrustning.

Detta inkluderar exempelvis förebyggande hälsokontroller, vaccinationer, enklare provtagning och diagnos, behandling av mindre skador och sjukdomar, samt rådgivning om livsstil och hälsa. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fxxan Gqhfækjg JA - LL
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nsbvåqik Qhni a bhaii Kmhpucldd
Region/kommun
Stockholm/Orylkhkjb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka