Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som sjuksköterska på denna avdelning något för dig.

Avdelningen specialiserar sig på medicinsk vård med fokus på mag- och tarmsjukdomar samt leverproblem.

I denna roll kommer du att utföra en mängd olika uppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Du kommer att vara en del av ett erfaret team som arbetar tillsammans för att ge alla patienter bästa möjliga vård.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uælbmbbukoxhkq, Bcfstdfukechgjre- nlh Vducmpbopebxnaijubt (ib)
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wfblgrmferufr df fdabd Oarkdfyur
Region/kommun
Stockholm/Juskvbwcb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka