Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten denna geriatriska avdelning.

I rollen som sjuksköterska på vår akutgeriatriska avdelning kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Avdelningen söker dig som vill vara en del av verksamhetens vårdverksamhet och hjälpa multisjuka äldre patienter. Patienterna på enheten har komplexa problem och funktionsnedsättningar, vilket kräver specialistkunskap inom äldrevård och ett multidisciplinärt arbetssätt för effektiv diagnostik och behandling.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera omvårdnad, läkemedelshantering, behandling och samordning med andra vårdgivare.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lvqsyevwjft bfjsdgy, Arcmædhmxnmtjul Fwc (i)
Tidsperiod
32-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gfrrdhcomåmor ic aheii Bæygåtwe
Region/kommun
Stockholm/Båahåxsu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka