Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag på denna arbetsplats? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal sjuksköterskor till denna avdelning.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Här tas patienter emot och vårdas som har drabbats av en skada i skelett, muskler eller leder, till exempel om de har en höftfraktur eller en annan akut ortopedisk skada.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet inom ortopedisk akutsjukvård.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qpsaljpfc onmmhyx, Cbvwusjnoonjqcycw nib (gcJ+H)
Tidsperiod
31-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwruqifif hpkwjet acbcb Bvnxlpyn
Region/kommun
Stockholm/Ibodjwiv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka