Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att ta dig an? Verksamheten söker nu en distriktssköterska till sin verksamhet.

Vårdcentralen letar efter en distriktssköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här kommer du att bli en del av ett engagerat och erfaret team som strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård till sina patienter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som är trygg i din roll som distriktssköterska.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hchwk Vjufdmqdgkm SX
Tidsperiod
29
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wcpasrhvbcedjv fdB cgghe Mlefwnntx
Region/kommun
Stockholm/Huvebdpqa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka