Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Vill du vara med och skapa en trygg och meningsfull vardag för våra äldre? Då är detta uppdrag något för dig!

Verksamheten söker dig som är sjuksköterska och vill bli en del av verksamhetens fantastiska team på ett modernt äldreboende med 90 trivsamma lägenheter. Här möts du av en hemtrevlig miljö där boende kan umgås och aktivera sig i gemensamma rum.

Du får möjlighet att arbeta i en trygg och omtänksam atmosfär med dygnet-runt-omsorg. Här arbetar du tillsammans med ett engagerat och kompetent team som alltid sätter de boendes välbefinnande i första rummet.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bfmrdr Mlenhe Kårvhptdjms æqgvtjddgke - YU
Tidsperiod
30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xåfbqhovwandåphd bb aagfa Aæod
Region/kommun
Stockholm/Iåbo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka