Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Söker du efter en arbetsplats som stimulerar din professionella utveckling och erbjuder en lärorik miljö? Denna avdelning söker nu en erfaren sjuksköterska för att stärka vårt vårdteam.

Avdelningen fokuserar på att vårda och utreda patienter med hjärtsvikt eller misstanke om nydebuterad hjärtsvikt. Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering, provtagning och omvårdnadsarbete.

Här erbjuds en arbetsplats där varje dag är fylld av spännande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Här kommer du att arbeta i ett varierande tempo och bli en integrerad del av ett kompetent och engagerat team.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vaioexynw iwytoac, Dmægqutdeumywjcxok Gjg (cb)
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæjnsgægfnlåqsh bagaf Irokhriw
Region/kommun
Stockholm/Jxgevaaa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka