Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Är du intresserad av njursjukvård? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning med inriktning njurmedicin.

Här vårdas patienter som har drabbats av en akut eller kronisk njursjukdom. På avdelningen utförs bland annat utredningar, anemibehandling och handläggning av uremiska symtom.

Som sjuksköterska arbetar i nära team med läkare, undersköterskor, sjukgymnast, dietist, kurator och arbetsterapeut. Arbetet är omväxlande och omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Awhxvfpvk lvagrml, Rxoajeofmpt Wdf (c)
Tidsperiod
31-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lægsdcåbtjsæxwr haagc Pigugerk
Region/kommun
Stockholm/Xkbrujxa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka