Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamhetsområde internmedicin på detta stora akutsjukhus söker fler sjuksköterskor till sina avdelningar. Här möter du patienter med varierande internmedicinska diagnoser i behov av akut vård.

Arbetsuppgifterna innebär att leda omvårdnadsarbetet, göra bedömningar, läkemedelshantering, rondarbete, kontakt med anhöriga och mer. Ett roligt, lärorikt och spännande arbete på en trevlig arbetsplats.

För att söka detta uppdrag behöver du ha minst två års erfarenhet av yrket. Verksamheten söker dig som har vana av akutsjukvård.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oærklpxbdpqfef, Pmkqliebbvhev Tgr (id)
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ekhicowvfmfer ah fheii Yvvpwplvi
Region/kommun
Stockholm/Qisugedto
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka