Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du vara en del av vårt dedikerade team och göra en verklig skillnad i våra äldreboendens liv? Denna enhet söker nu fler medarbetare.

Detta boende har 90 platser för personer över 65 år. Boendet består av 11 mindre enheter med 8-9 lägenheter.

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att ge individuell omsorg utifrån varje boendes behov enligt genomförandeplanen, utföra sjukvårdsinsatser upp dygnet runt och delta i teamarbete vid palliativ vård. Du jobbar alltid i team på denna enhet.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mrudhekdfa Kfwr, Yxnjdeq båsx- cyu ubisdhdgrgxxr
Tidsperiod
28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hiuwhåpeoådfn ihb cehbd Oycxroe
Region/kommun
Stockholm/Cfdohcmuf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka