Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats.

Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård. Verksamheten söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på onkologisk avdelning. Här vårdas patienter för onkologisk behandling med cytostatika och andra cancerläkemedel samt de som genomgår dagkirurgi.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete där du möter patienter med varierande diagnoser. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom cytostatikabehandling, pre- och postoperativ vård, telefonrådgivning och mer.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæggbwvmiinyas, Ibhowiyh hæsxeuptovxln (ge)
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uiycooitoqnqw bg gcffb Kiyibegrw
Region/kommun
Stockholm/Ggevmwlbo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka