Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Sjuksköterska sökes för att stärka upp teamet på denna geriatriska vårdavdelningen med inriktning strokerehabilitering.

Här bedrivs personcentrerad vård, kvalificerad omvårdnad samt behandling och rehabilitering för äldre i behov av geriatrisk vård. Du som söker kan förvänta dig ett spännande uppdrag där du blir del av ett kompetent team. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som bedömning av omvårdnadsbehov, hantering av läkemedel, provtagning och rondning.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är det meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qpqohhdmk yfsxmqp, Jtpcgrwfvqs Fqu (gf)
Tidsperiod
34-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqhrkaqhk vgatabt hgbeb Bilgmytu
Region/kommun
Stockholm/Skqmmvpc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka