Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då ska du söka detta uppdrag!

Vårdavdelning med inriktning på huvud-, hals- och hudcancer är i behov av fler sjuksköterskor. Här bedrivs högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård, vilket ger dig en unik möjlighet att bredda din kompetens inom båda områdena.

Du utlovas ett spännande uppdrag med arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, smärtlindring, hantering av centrala infarter samt cytostatikabehandling.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hrlncueura fmsuludbkrwjvrqdtuyui Banca, Pbfqv- wlve- njpjvmaxf Qym (Edd:ee)
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qqwrrtlråvoj ha hdfia Ecljc
Region/kommun
Stockholm/Jbcvy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka