Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Detta är ett boende med 57 platser fördelat på 4 bostadsgrupper för brukare, både med somatisk sjukdom och olika former av kognitiva besvär varav en del multisjuka patienter. Här är sjuksköterskan ledande för omvårdnadsarbetet och har en central plats i verksamheten.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att ta hand om din önskan.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qæamacågbq Ncnewo, Ugdcråyqkwy ævukdvnqmre
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hdkpmæmicgæspx d A dahgg Cåuqcfåhtt
Region/kommun
Stockholm/Påpstpåsse
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka