Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter som drabbats av stroke. Patienterna kommer direkt till strokeenheten från akutmottagningen och vårdas här under både akut- och rehabiliteringsfasen.

Enheten övervakar, utreder, behandlar och rehabiliterar. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet verksamhetsområde.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats och arbetsuppgifter.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tåhiolqnhjdjrd, Ricawrrwfmfwg Rssixl Njt (ef)
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yksgyikpiksyf dh heefh Kujghpstg
Region/kommun
Stockholm/Piamodbgd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka