Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Söker du efter en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter samt träffa patienter med olika vårdbehov? Då är detta uppdraget definitivt något för dig!

Här vårdas patienter med hud-, njur- och reumatologiska sjukdomar, som inte bedöms klara av utredning genom öppenvården.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning som omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel, dokumentering och kontakt med anhöriga.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!..

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
FDd:eg KM Rythkc, Sir beo Dvxlr / Qlq Xpxin,
Tidsperiod
26-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmkivinmælrr ia, a Pprsc
Region/kommun
Stockholm/Wymcg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka