Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter med hud-, njur- och reumatologiska sjukdomar, som inte bedöms klara av utredning genom öppenvården.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning som omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel, dokumentering och kontakt med anhöriga.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
YKf:ie LA Ngmyho, Byc kbg Wftki / Soc Nolhd,
Tidsperiod
52-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sbvpdoqbæpms gh, d Kcujr
Region/kommun
Stockholm/Mpmob
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka