Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på akutvårdsavdelningen.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning.

Enheten tar emot de patienter som behöver akut vård och/eller behöver observeras under en kortare tid. Här vårdas de efter att de har sökt vård på akutmottagningen.

I vissa fall vårdas de även här efter att de har sökt vård på någon annan av sjukhusets mottagningar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom akutsjukvård.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjxmiurno cghfbtt XPR rtl/bic/cdo Fyrolhbscyflu
Tidsperiod
47-6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Defrkdævce f Hqyhyiocg
Region/kommun
Stockholm/Ghwjvudm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka