Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du intresserad av njursjukvård? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning med inriktning njurmedicin.

Här vårdas patienter som har drabbats av en akut eller kronisk njursjukdom. På avdelningen utförs bland annat utredningar, anemibehandling och handläggning av uremiska symtom.

Som sjuksköterska arbetar i nära team med läkare, undersköterskor, sjukgymnast, dietist, kurator och arbetsterapeut. Arbetet är omväxlande och omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ydfsxwgrl mxlbcjw Vcgvqxasrcc jhe e
Tidsperiod
47
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fæiwatåwehqåesv Owcnhnkcl
Region/kommun
Stockholm/Qppmsjwi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka