Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter med leversjukdomar som skrumplever som orsakats av läkemedel, infektion och alkohol samt inflammatoriska sjukdomar som ulcerös colit och morbus Chron.

Arbetsuppgifter innebär att leda omvårdnadsarbetet, delegera ut uppgifter, läkemedelshantering, rondarbete och övrigt sedvanligt arbete på vårdavdelning.

Har du erfarenhet av akutsjukvård och aktuella sjukdomstillstånd är detta meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Giqufyuvj kteldpf Eidxijxjomlty qyo gd
Tidsperiod
47-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ikxopsogf pyhbaed Akbmeyhlj
Region/kommun
Stockholm/Cbsxkbfx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka