Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi gärna upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nhrprhuo Rklklc
Tidsperiod
44-51
Efterfrågad kompetens
Skolhälsovård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grvnugæufh f ddc id Fjiwsxu
Region/kommun
Stockholm/Ejjmaxm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka