Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi gärna upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wrfmjmcd Grsynu
Tidsperiod
39-51
Efterfrågad kompetens
Skolhälsovård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxkauhåour g hbf ig Ofgtgeh
Region/kommun
Stockholm/Aiodpon
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka