Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom vårdcentral och hemsjukvård. Sedvanliga uppgifter såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicin hantering och dokumentation. Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Enheten söker dig som har tidigare erfarenhet av hemsjukvård samt arbete inom vårdcentral.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
OUA Gåchkå YK - QC
Tidsperiod
25-30
Efterfrågad kompetens
Undersköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dpink fæo bb, faafh Jgitinmlsjw
Region/kommun
Stockholm/Kæegyæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka