Sjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Lungmedicinsk vårdavdelning söker en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. På avdelningen vårdas patienter med bland annat astma, KOL, lungfibros, pneumothorax och bronkiektasier.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, hantering av drän och centrala infarter samt en del medicintekniska moment.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rctmegetif Tsrpm VNd:ig Lplsenjfmoj
Tidsperiod
1 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bågufxplhm id Vubiu
Region/kommun
Stockholm/Morrx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka