Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Lungmedicinsk vårdavdelning söker en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. På avdelningen vårdas patienter med bland annat astma, KOL, lungfibros, pneumothorax och bronkiektasier.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, hantering av drän och centrala infarter samt en del medicintekniska moment.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Twbeeiwneo Bftdb XDh:de Ljyqlxglmnh
Tidsperiod
13
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våtssyaqaj hi Deoep
Region/kommun
Stockholm/Eogop
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka