Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på medicinsk akutvårdsavdelning.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Avdelningen är en allmänmedicinsk akutvårdsavdelning med inriktning på kardiologi, infektion samt onkologi. I dagsläget finns 28 vårdplatser på avdelningen och här vårdas patienter med akuta tillstånd och förväntar kort vårdtid.

Erfarenhet av liknande arbete är meritererande. Personen ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt vara följsam och ha lätt för att sätta sig in i avdelningens rutiner och arbetssätt.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oætxjbujmajyjh OKO- Rgd ff Gsjwpnidswhnt
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cnnxxlinwwoql cg eiica Mpnkkbffk
Region/kommun
Stockholm/Cwprmmcws
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka