Bemanningsuppdrag för onkologisjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna onkologiska dagvårdsavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Avdelningen är en del i den sammanhållna vårdkedjan för behandling av patienter med bröst-, tarm- och prostatacancer. Hit kommer patienter med cancer i bröst, mage, tarm eller urinvägar för bedömning, utredning, planering av vård och behandling samt uppföljning. Remiss krävs från annan vårdgivare eller husläkare.

Önskvärt med erfarenhet av liknande avdelning. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som onkologisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som onkologisjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæwjxuyhpgkosv Kvporukmg Fvp he
Tidsperiod
11
Efterfrågad kompetens
Onkologi (utbildad), Onkologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qoftiitypgheq gi dhgfi Vvvllquve
Region/kommun
Stockholm/Wsiquolrq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka