Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning?

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna avdelning bedriver högspecialiserad vård inom lungsjukvård, både inom kirurgi och medicinsk onkologi. Här möter du patienter i olika åldrar och sjukdomstillstånd, vilket gör det till ett omväxlande arbete.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, hantering av drän och centrala infarter samt en del medicintekniska moment.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
BLA Lic:he Ngkv hdcsiatrgstl ymf rgohwbutkgs
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Onkologi (utbildad), Onkologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Peqdjqso.gb Yeigfxjiu
Region/kommun
Stockholm/Nrttpivhm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka