Vi söker operationssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Till denna barnoperationsavdelning sökes en operationssköterska med erfarenhet från öron- näsa och halskirurgi, allmänkirurgi och/eller ortopedi. Dagtid måndag-fredag.

Här görs akuta och elektiva operationer samt öppenvårdskirurgi. Man har öron- näsa och halskirurgi med riksvårdsuppdraget för cochlea-implantatsoperationer på barn. Man har även allmänkirurgi och planerar starta enklare ortopedi.

Att ta uppdrag som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mydbqxjoxb Xxjxopvs Ickbhskcgsyus
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ihmrkwqiævbf a aagba Suswrugx
Region/kommun
Stockholm/
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka