Operationssjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Du som söker kan förvänta dig ett roligt, omväxlande och utmanande arbete med härliga kollegor.

Verksamheten innefattar anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Du som söker kan förvänta dig sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Att arbeta som operationssjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som operationssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
OL FHY Cejht uheyekyki
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Spbujmgbæimd d Pf:ie hfh ch Ipfcu
Region/kommun
Stockholm/Udfvx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka