Operationssjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team där patientvård är i fokus? Då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats är något för dig. Verksamheten söker just nu flera kompetenta medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

Verksamheten arbetar högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och utmanande öppna bukoperationer. Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Att ta sjukskötersketjänst som operationssjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som operationssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nuhigbncnp O-is Bdbggvtevlmq/uqupenvsurind
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iphsrhdhri aæecy degha Tyvsp
Region/kommun
Stockholm/Fdivi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka