Operationssjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team där patientvård är i fokus? Då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats är något för dig. Verksamheten söker just nu flera kompetenta medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

Verksamheten arbetar högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och utmanande öppna bukoperationer. Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Att ta bemanningsuppdrag som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som operationssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xxcrjfovab K-au Gugghpwrmirs/hpwmorjuhyodk
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qoljecidie qæiug gaide Qerfh
Region/kommun
Stockholm/Sukdb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka