Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter för att få en diagnos ställd och få förslag på behandling. Om behandlingen innebär operation kommer den att genomföras på avdelningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskearbete via Agila operationssjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tkboentrbk pmuechrefdsgddiqljfrr, Qpego – Jvle yqk Ugncvilfjequyr
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ec:ae dfaag Dsdgq
Region/kommun
Stockholm/Djirc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka