Vi söker operationssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vi söker nu engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt kompetenta team och bidra till vår verksamhets framgång.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som delar din passion för att leverera vård av högsta kvalitet.

Som sjuksköterska på denna enhet kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt uppdrag omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på enheten, där du kommer att vara en viktig del av teamet som utför högspecialiserade bukoperationer.

Du ges en unika möjligheter att utvecklas inom din profession. Här får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper och skaffa erfarenheter som är värdefulla för din karriär.

Sjukskötersketjänst via Agila operationssjuksköterska

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kjirepkttx Kcwws OA adqvlc peoqdyptgsnu
Tidsperiod
9
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nulcjcnbænwa f dbdfh qebtr
Region/kommun
Stockholm/Ynrpf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka