Operationssjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett nytt spännande uppdrag? På denna arbetsplats blir du en del av det starka utvecklings- och innovationsområdet som robotassisterad kirurgisk verksamhet utgör.

Med cirka 5 500 sjuksköterskekollegor kan du arbeta för att ge vård i världsklass.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Slccyhffla Ynpfp KB oyqhid qspoqenldxyh
Tidsperiod
48-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qevluainåjsx h efhca kqykq
Region/kommun
Stockholm/Cafjb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka