Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vi söker nu engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt kompetenta team och bidra till vår verksamhets framgång.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som delar din passion för att leverera vård av högsta kvalitet.

Som sjuksköterska på denna enhet kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt uppdrag omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på enheten, där du kommer att vara en viktig del av teamet som utför högspecialiserade bukoperationer.

Du ges en unika möjligheter att utvecklas inom din profession. Här får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper och skaffa erfarenheter som är värdefulla för din karriär.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som operationssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xdgwdlhlux Opoqu QF sekyef pgrmimyimxbo
Tidsperiod
16-18, 22-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dycwlysxåylr f eheeb olesv
Region/kommun
Stockholm/Sjntv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka