Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten omfattar mottagning och dagkirurgi för både barn och vuxna och utreder och behandlar till exempel näs-bihålesjukdomar, öronsjukdomar, yrsel, mun- och svalg inklusive snarkning. Även hörselmätning och näsflödesmätning (rhinomanometri) utförs på plats.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som operationssjuksköterska

I rollen som operationssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nuhkgnptl Wmgslwa ÆRG emoandukvlwf
Tidsperiod
26
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Slkoékæmog b gie ci Kxnnwjcp
Region/kommun
Stockholm/Rajcfrxqr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka