Agila söker operationssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Enheten är ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme samt en öppen och tydlig kommunikation. Sammantaget har teamet en hög kompetens och de strävar hela tiden mot att höja den ytterligare för att kunna motsvara de förväntningar och krav som ställs på dem. Vi behöver just nu din kompetens.

De söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som operationssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jogyaapat fmhdnmh Cmlajowhcffhedds jbk/wbi/qvmj
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ewfwqftud ekmdqqj hggdd Atiqcxad
Region/kommun
Stockholm/Kxygcblrr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka