Bemanningstjänst för operationssjuksköterska i Stockholm

Vill du ta del av en spännande möjlighet inom ortopedisk vård? Då är detta uppdraget för dig!

Här kommer du att ingå i ett erfaret team som strävar gemensamt mot att erbjuda vård av högsta kvalitet. På denna klinik välkomnas patienter med en mängd olika skador och sjukdomar relaterade till rörelseapparaten, såsom skelettskador, ledproblem och muskulära besvär.

Nu söker verksamheten sjuksköterska med erfarenhet inom operation och ortopedi för att komplettera vårt team och fortsätta leverera professionell vård till våra patienter.

Sjuksköterskearbete via Agila operationssjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxnqmrjxr Tqpifdu Hkypogpkkglrbdyb Ohufdyxd
Tidsperiod
27-30
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uruojamip ngimfkj iidae Marukpsd
Region/kommun
Stockholm/Aprokxkl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka