Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här möter du patienter med akuta skador i skelett, muskler eller leder, exempelvis höftfrakturer, knä- och axelskador och mjukdelsskador.

Vanliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad, läkemedelshantering och sedvanlig pre- och postoperativ vård. Du arbetar tvärprofessionellt med bl.a undersköterskor, fysioteraputer och arbetsterapeuter.

Klinikens tre olika verksamheter samarbetar med varandra och det kan därför bli aktuellt med arbete på olika avdelningar.

Enheten söker dig med tidigare vana av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Unnannbjj cjmpapy Ieamxkrh aqx bf
Tidsperiod
47-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåjqnpæglmbåmeb ec Yusaoxld
Region/kommun
Stockholm/Jjnquxfh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka