Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag på denna arbetsplats? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal sjuksköterskor till denna avdelning.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Här tas patienter emot och vårdas som har drabbats av en skada i skelett, muskler eller leder, till exempel om de har en höftfraktur eller en annan akut ortopedisk skada.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet inom ortopedisk akutsjukvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hebukdxfb oyunuiq Gxmelipn yio fbH+U
Tidsperiod
47-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dauukxkos akuyyrx Ofjtjmch
Region/kommun
Stockholm/Dploqetp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka