Vi söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Här vårdas främst patienter med affektiv sjukdom och här finns16 vårdplatser. Arbetet innebär exempelvis att upprätta vårdplaner tillsammans med patienterna, och att utvärdera dessa. Patienterna som kommer hit har svåra psykiatriska symptom och befinner sig i kris. Fokus ligger på kommunikation, att skapa trygghet, stöttning i rutiner, främjande av planering, samordning och samverkan kring patientens mål.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag som skulle passa dig?

Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är psykiatrisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lvinsicga Eæuqr Ehdptcihf - Dbaff bgoglse qqc ca
Tidsperiod
16-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yqkckoayeoåfqh f bcg ae Tyjpn
Region/kommun
Stockholm/Tajkw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka