Bemanningsjobb för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag.

De arbetar enligt vårdprogram för psykossjukdom och vi planerar vården tillsammans med dig. Dessutom samverkar vi med psykiatrisk öppenvård, kommun och andra som är viktiga i behandlingen.

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är psykiatrisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Emmdhboys Ytvosæwa ntr ehc
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fkxwéiåprq h feg eg Mglducrv
Region/kommun
Stockholm/Uqtdqgxds
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka