Bemanningsjobb för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett nytt utvecklande uppdrag? Just nu finns det en spännande möjlighet att bli en del av psykiatriavdelningen som behöver förstärkning av en erfaren sjuksköterska. Här får du möjligheten att bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en högkvalitativ vård till alla patienter

Avdelningen är en akutpsykiatrisk vårdavdelning som erbjuder kvalificerad psykiatrisk vård till vuxna dygnet runt. På avdelningen finns omvårdnadspersonal och tillgång till läkare dygnet runt.

Avdelningen har inriktning psykos och är en psykiatrisk vårdavdelning med heldygnsvård för personer över 18 år som vårdas enligt HSL (Hälso och sjukvårdslagen) eller LPT (Lagen om sluten psykiatrisk tvångsvård)..

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tylpfmjks Såmpc Iohqjå byjeftmtbxxqtqy
Tidsperiod
44-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Elidamlnhkbgu da, daa bh Dubtps
Region/kommun
Stockholm/Rxwpjdenh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka