Bemanningsuppdrag för psykiatrisjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Här vårdas främst patienter med affektiv sjukdom och här finns16 vårdplatser. Arbetet innebär exempelvis att upprätta vårdplaner tillsammans med patienterna, och att utvärdera dessa. Patienterna som kommer hit har svåra psykiatriska symptom och befinner sig i kris. Fokus ligger på kommunikation, att skapa trygghet, stöttning i rutiner, främjande av planering, samordning och samverkan kring patientens mål.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, psykiatrisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dttfuwych Oæjow Avkflmhyc - Rfbxm ljlebjn myw af
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Livqapfaraåhly e eic ii Quxdk
Region/kommun
Stockholm/Sixyk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka