Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Söker du ett nytt utvecklande uppdrag? Då har du kommit rätt! Just nu finns det en spännande möjlighet att bli en del av detta team på psykiatriavdelningen. De letar efter en erfaren sjuksköterska som kan bidra till att förstärka vår verksamhet.

Denna akutpsykiatrisk vårdavdelningen erbjuder kvalificerad psykiatrisk vård till vuxna dygnet runt. På avdelningen finns omvårdnadspersonal och tillgång till läkare dygnet runt. Avdelningen har inriktning allmänpsykiatri och är en psykiatrisk vårdavdelning med heldygnsvård för personer över 18 år som vårdas enligt HSL eller LPT

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete..

Att ta sjuksköterskejobb som psykiatrisjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tkpuifoso mæbbx sekvu lha hg
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grbeyvigkaætrf b fid ce TQNPB
Region/kommun
Stockholm/Ovkvi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka