Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta på en avdelning som arbetar för att stärka den gemensamma visionen och skapa en miljö där vi kan erbjuda högkvalitativ vård och omsorg till våra patienter. Då kan detta uppdraget passa dig.

Ditt ansvar inkluderar omvårdnadsarbetet samt delta i ronder för att säkerställa en sammanhållen vård för våra patienter. Utöver detta kommer ditt arbete att inkludera stödsamtal med patienter, där du spelar en viktig roll i att erbjuda emotionellt och psykiskt stöd.

Verksamheten söker någon med tidigare erfarenhet.

Sjukskötersketjänst via Agila psykiatrisjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är psykiatrisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ajxrunkfl måwic ydm ai
Tidsperiod
40
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Syhfcygxlokst de, sbth e haa fg Gdwxmjhcb
Region/kommun
Stockholm/Flomqnvst
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka